esca930 259 783
·
administracion@vd4.es
·
Dill-Dij 9h-14h i 15:30h-18h · Div 9h-14h
Consulta'ns

Avís legal

I. Informació de la societat

En nom de complir amb la normativa definida a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

  • Titular: “VERSATIL D4, S.L.
  • N.I.F.: B-65.789.968
  • Domicili: Av. Riera de Cassoles, 30 – Ent 1a – 08012 Barcelona
  • Correu electrònic: administracion@vd4.es
  • Telèfon: + 34 930 259 783

II. objecte

Aquest avís legal regula l’accés i ús per part de qualsevol usuari de les pàgines que integren el domini web https://www.vd4.es (en endavant, “pàgina web“), titularitat de VERSATIL D4, SL, així com els continguts i serveis que en elles s’inclouen.

L’accés a aquesta pàgina web o la seva utilització per l’usuari implica necessàriament, i sense reserves, la submissió i acceptació d’aquestes condicions generals. Per tant, es recomana que l’usuari les llegeixi detingudament.

VERSATIL D4, S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap preavís, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis, de les condicions generals i, en general, de quants elements integrin el disseny i la configuració de la seva pàgina web.

III. Accés i ús del web

Els continguts d’aquest lloc web tenen com a objecte el facilitar una informació de caràcter general i en cap cas constitueixen assessorament legal o professional. VERSATIL D4, S.L. ni cap dels membres que integren la signatura, a títol individual i / o col·lectiu, accepta cap tipus de responsabilitat per danys i perjudicis ocasionats per l’ús que es faci de la informació continguda al lloc web. L’Usuari ha de tenir en compte que els materials continguts en aquesta pàgina web podrien no reflectir l’estat legislatiu o jurisprudencial més recent sobre les qüestions analitzades i vam advertir que els materials continguts en aquesta pàgina web han estat inclosos a títol informatiu, per la qual cosa resulten insuficients per prendre decisions o assumir posicions en un cas concret.

VERSATIL D4, S.L. no es fa responsable de l’contingut d’altres llocs web vinculats o accessibles des d’aquest lloc web a través d’enllaços d’hipertext. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica l’aprovació dels seus continguts per part de VERSATIL D4, S.L. ni l’existència de cap tipus d’associació entre VERSATIL D4, S.L. i els seus titulars.

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d’aquest lloc web estan prohibides sense el previ consentiment exprés de VERSATIL D4, S.L. Es permet la reproducció i emmagatzematge temporal dels continguts de la pàgina web en tant això sigui estrictament necessari per a l’ús i visualització del lloc web des d’un ordinador personal.

VERSATIL D4, S.L. no serà responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

El propietari d’aquest lloc web tampoc es fa responsable dels danys informàtics o d’altre tipus que pogués ocasionar a l’usuari visitant l’accés als continguts d’aquest lloc. Per això, VERSATIL D4, S.L. no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, VERSATIL D4, S.L. no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari oa tercers.

IV. Drets de propietat intel·lectual i industrial

VERSATIL D4, S.L. no cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre la pàgina web ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L’Usuari podrà visualitzar i obtenir una còpia privada temporal dels Continguts per al seu exclusiu ús personal i privat en els seus sistemes informàtics (programari i maquinari), sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial o professional. L’Usuari haurà de respectar en tot moment tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el web, de titularitat de VERSATIL D4, S.L. o de tercers.

V. Llei aplicable i Jurisdicció

Els presents termes i condicions es regeixen per la legislació espanyola. La interpretació i resolució de qualsevol conflicte que es pugui derivar de la participació de l’usuari en els serveis d’aquesta web estarà subjecta als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

© 2019 VERSATIL D4, S.L. Prohibida la seva reproducció total o parcial. Reservats tots els drets.